Salta al contingut

Premsa

Signatura conveni amb Patronat de Turisme

Oliva5El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar col·labora amb l’Ajuntament d’Oliva en la promoció turística dels atractius turístics de la localitat de la Safor.

 

L´alcalde d´Oliva, David González, ha signat un conveni de col·laboració amb el diputat Provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán, per a la promoció turística de la ciutat.

 

Amb la signatura d´este conveni, la Diputació de València s´ha compromés a aportar una quantitat econòmica de 5.400 euros a càrrec del pressupost de Turisme de 2013 per a l’edició de nous fulls turístics de promoció d’Oliva. La signatura del conveni va tindre lloc el passat dimarts, 19 de novembre, a València.

 

L’Ajuntament d’Oliva edita, regularment, noves publicacions turístiques per a oferir una completa informació als visitants i turistes.

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha destacat que “estes noves publicacions afavorixen la promoció turística de la localitat de la comarca de la Safor i faciliten informació als milers de visitants i turistes que reben cada any”.

 

L’alcalde d’Oliva, David González, hi ha assenyalat respecte d’això que “este conveni es destina a l’edició de guies i publicacions turístiques. Utilitzem cada vegada més els mitjans digitals de promoció, però sense oblidar-nos de les guies en paper, que continuen sol·licitant els turistes que visiten la nostra ciutat” i ha afegit que “Oliva és un municipi turístic que edita  material divers per a promoure les seues platges, la seua gastronomia, el seu casc històric, les seues festes, el seu patrimoni artístic i la resta de recursos turístics amb que compta la nostra ciutat”.