Salta al contingut

Premsa

Actes vandàlics Pavelló Esports

Des de la delegació d’Esports de l’ Ajuntament d’Oliva s’informa als usuaris de la piscina i Pavelló Municipal d’Esports que, els actes vandàlics, ocorreguts aquestos dies passats en el pavelló, han provocat el trencament i paralització de la instal·lació de les plaques solars de l’edifici.

Aquestes destrosses han provocat el trencament de múltiples tubs de conducció de la instal·lació, cosa que ha provocat la paralització de la instal·lació solar fins que es reparen.

El regidor d’Esports, Blai Peiró, ha condemnat els fets i ha declarat que “s’ha realitzat la denúncia corresponent davant la Guàrdia Civil, amb la finalitat d’esclarir els fets”.

Aquesta situació de paralització de la instal·lació, com a conseqüència del trencament d’algunes plaques, pot afectar l’escalfament de l’ aigua sanitària de les dutxes, més encara en aquests dies en què comencen a baixar les temperatures a la comarca de la Safor.

El regidor Blai Peiró ha manifestat que procedirà amb la major brevetat possible a la reposició de les plaques, i a solucionar l’avaria per posar en marxa la instal·lació d’energia solar.

Aquests actes de vandalisme són molt greus, ja que la falta de civisme d’uns pocs provoca un trastorn econòmic important a la delegació d’Esports i al mateix a  l’Ajuntament d’Oliva, que el paguem tots, però també perquè afecta la prestació del servei als usuaris, menuts i grans, que utilitzen les dutxes de la piscina.

Des de la delegació d’Esports s’està fent tot el possible per solucionar el problema el més aviat possible i, mentres tant, s’està donant solució a l’escalfament de l’aigua amb energia elèctrica.