Salta al contingut

Premsa

Nova directiva Associació Empresaris El Brosquil

Dimarts passat, 10 de desembre, el regidor d’Indústria de l’Ajuntament d’Oliva, Blai Peiró, va assistir com a convidat a la primera assemblea general ordinària de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Brosquil d’Oliva, (EPIB) al Centre Social de Sant Francesc.

La nova associació d’empresaris, EPIB, que en poc més d’un mes de vida compta ja amb més de 60 empreses associades del Polígon Brosquil, va triar aquest dimarts el president i la Junta Directiva que dirigirà a la recent creada associació d’empresaris industrials de la ciutat.

El principal punt de l’ordre del dia de l’assemblea va ser l’elecció del president i de la Junta Directiva. La candidatura presentada va comptar amb el suport i el vot de la majoria absoluta dels membres de l’Associació.

El nou president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Brosquil és Francisco Cardona, que comptarà amb el suport de dos vicepresidents, Manuel Aracil i Antonio Murillo; com a secretari i tresorer estaran Vicent Mascarell i Carlos Payá, respectivament; i els membres vocals de la junta directiva són Mònica Agut, Salvador Alcaraz, Maite Carpi, Joan Ascó, Patricia Agut, i Guillermo Aracil.

El nou president, Francisco Cardona, va agrair el suport rebut de tots els presents i els ànim a seguir treballant i lluitant, tots junts, per mantenir un teixit industrial competitiu al Polígon Industrial Brosquil .

El regidor d’Indústria va felicitar el nou president i tots els membres de la Junta Directiva de l’associació, i els va mostrar el seu suport i el de la tota la corporació municipal, en la mesura de les seues possibilitats, per fer del Polígon Industrial Brosquil un polígon modern i competitiu.Presidente, vicepresidentes y Concejal Industria