Salta al contingut

Premsa

II sorteig Campanya Nadal ACCO

Dissabte passat, dia 14/12/13, es va realitzar el lliurament dels vals del segon sorteig de la campanya que du a terme l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).
Davall l’eslògan “Comerç d’Oliva, la llum del Nadal”, pretenem animar les compres en este període enviant un missatge positiu i alegre. Es van sortejar 50,00 € al dia en vals de compra (Eur-ACCOs) entre tots els clients que van comprar en els comerços associats.
El sorteig es va realitzar dissabte, a les 13.30 h, al punt d’encontre d’ACCO, al carrer del Plebà, 5, i els agraciats van ser: Cristina Lleches, Julio Llorca, Julia Cortes, Patria Cebrián, Vicenta Jiménez, i Montserrat Gavilán.
I els comerços que van repartir els premis van ser: Nadons, Mavi Jogets, Parafarmácia Les Fonts, Estudi Fotodesig, Pastisseria Blat i Sucre, Droguería Franjavi.
2013-12-15 PREMSA 2 SORTEIG
El dissabte en el punt d’encontre d’ACCO es van lliurar els Eur-ACCOs (vals de compra) als premiats, per part de la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva Rosa Llopis i del regidor de Comerç i Mercats Vicent Roig.