Salta al contingut

Premsa

Cavalcada Reis Mags Oliva

 

La regidora de Festes, Rosa Mª Sòria, ha presentat la programació prevista per a la Cavalcada de Reis Mags 2014. La regidora ha agraït a les associacions que participen de forma altruista en la edició d’enguany.

La primera de les activitats previstes serà el dissabte, 28 de desembre, amb l’arribada a Oliva del Carter Reial que s’encarregarà de l’arreplegada de totes les cartes dels xiquets i xiquetes d’Oliva. L’eixida del Carter Reial tindrà lloc a partir de les 10.30 hores des de la Plaça de l’Ajuntament; de 11.00 a 11.30 visitarà la Plaça Riuet dels Frares; de 12.00 a 12.30 hores visitarà la Plaça de Sant Roc; i de 13.00 a 13.30 hores els xiquets podrán entregar-li les seues cartes al Parc de L’Estació.

D’altra banda la Cavalcada de Reis tindrà lloc el proper 5 de gener i té el següent recorregut:

– A les 16.00 hores: arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient a la Residencia d’Ancians on realitzaran l’Adoració al Betlem Vivent.

– A les 17.30 hores: visita al Monestir de les Clarisses.

– A les 18.30 hores: cavalcada de Reis Mags. Eixida des del Passeig Jaume I (Casa de la Festa), Passeig Lluis Vives, carrer Cervantes, carrer Constitució i Plaça de l’Ajuntament.

– A les 20.00 hores: parlament de Ses Majestats des de la balconada de l’ajuntament i lectura de la carta guanyadora del Concurs de Redacció per part de la xiqueta Isabel Llorca Vives.

MODEL-CARTA-REIS-MAGS-2014 (descarrega este arxiu en PDF)

 

carta