Salta al contingut

Premsa

Remodelació Parc Tirant Lo Blanc

La Delegació d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva ha iniciat una sèrie d’actuacions de millora, i adequació, de la zona de jocs infantils del Parc Tirant Lo Blanc. Les actuacions disposen d’un pressupost de 45.519 euros i s’engloben dins dels Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació de València (PPOS) per a 2013.

 

A esta zona infantil està procedint-se a la creació d’un paviment de seguretat amb cautxú com a zona de seguretat “per tal d’evitar accidents amb les caigudes que puguen tindre els xiquets dintre de la zona de joc” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicente Santacatalina. A més, estes obres també inclouen la substitució dels actuals jocs infantils per d’altres nous  que complixen amb l’actual normativa europea.

 

“Amb aquestes millores pretenem ampliar les zones lúdico-recreatives per als més menuts i augmentar la seguretat de tots ells. En la mesura de les nostres possibilitats continuarem apostant per noves zones d’estes característiques i en la millora i adequació d’altres existents en l’actualitat” comentava el regidor Vicent Santacatalina.

 

Estes actuacions s’engloben dintre de la primera fase del projecte de remodelació del Parc Tirant Lo Blanc. La segona fase s’executarà durant el proper any 2014 amb la remodelació parcial d’esta zona verda de la ciutat.

 

El pressupost destinat a esta primera fase (45.519 euros) corresponen a una part de la quantia total dels PPOS de 2013. La resta, 63.525 euros, es va destinar en el seu moment per a la primera fase d’eficiència energètica a través de la qual l’ajuntament va adquirir 1.000 bombetes LED.

 P1230019