Salta al contingut

Premsa

Campanya rebaixes al comerç d’Oliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) ha convocat un referèndum per a saber si els seus clients estan o no a favor d’uns preus més baixos.

La campanya, es va iniciar ahir 7 de gener, proposarà als clients i votants una pregunta a la qual hauran de respondre Sí o No.

 

REBAIXES. Vols comprar més barat?

Una vegada meditada la resposta la proposta conclou que:

SI LA RESPOSTA ÉS SÍ, COMPRA A OLIVA.

Així, el comerç d’Oliva demostra que es pot realitzar una consulta amb preguntes clares que entenguen tots els ciutadans.

 

Inici de la campanya

Enganxada de Cartells i molt més.

Així doncs, el dia 6 a la nit, els xicotets comerciants de la ciutat començaran la seua campanya a favor del SÍ, enganxant cartells en els punts més destacats del municipi.

Igualment, durant tota la campanya de REBAIXES els comerciants a favor del SÍ lluiran en les seues solapes xapes, per animar al vot a favor dels preus baixos.

Els caps de setmana, a més, la caravana electoral es passejarà pel municipi amb l’atenció de captar els electors més indecisos que estiguen meditant abandonar la seua circumscripció per a dirigir-se a altres districtes electorals com ara Grans Magatzems, Centres Comercials o altres ciutats.

 

Consulta sobirana i Dret a Decidir

La campanya durarà un poc més del que és habitual, dos setmanes i mitja, i finalitzarà el diumenge dia 26 de gener, amb una consulta entre tots els ciutadans, d’Oliva o de fora, que decidisquen exercir el seu dret al vot.

Es disposaran unes quantes urnes en el Centre Polivalent del municipi, on els votants podran acudir, no només a dipositar la seua papereta, sinó a gaudir d’un magnífic mercat ambulant de rebaixes en què els comerciants de la ciutat exposaran els seus preus més ajustats.

Una vegada tancat el procés de consulta es procedirà a l’escrutini dels vots. Entre les paperetes dipositades se sortejaran diversos premis per tal d’agrair la participació de la ciutadania en esta novedosa proposta.

 

En cas de guanyar el SÍ

En l’hipotètic cas que els votants trien el SÍ com a opció, és a dir, en el cas que els clients opten per uns preus més baixos, els comerciants d’ACCO es comprometen a reduir encara més els preus fins al final del període de rebaixes.