Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni amb Caixa Popular

Amb la signatura d’aquest conveni, ambdues entitats volen col·laborar en el desenvolupament d’iniciatives emprenedores de creació d’autoocupació, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de la població.

 

Conscients de la importància que té en el teixit social i econòmic de les poblacions la generació i suport de projectes emprenedors i d’autoocupació i la necessitat d’oferir vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar un d’aquests projectes, ofereixen a aquest col·lectiu una alternativa de finançament mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors.

 

Per a la concessió d’aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l’entitat a través de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Oliva, en la qual el titular de l’operació l’haurà presentada.

 

Els beneficiaris d’aquests microcrèdits són Microempreses o persones físiques, que tinguen previst obrir un negoci d’índole comercial o empresarial en l’àmbit geogràfic d’Oliva així com ciutadans i ciutadanes d’aquesta localitat que tinguen previst iniciar un negoci d’índole comercial o empresarial en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

 

També poden acollir-se a ells les empreses de recent creació que desenvolupen la seua activitat en la població o la gerència de la qual siga d’aquesta població i desenvolupe la seua activitat en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

 

L’import d’aquests microcrèdits suposarà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 25.000€. El finançament es destinarà, exclusivament, al foment de l’autoocupació i la inserció socio-laboral del beneficiari/a.

 

El termini d’aquestes operacions és fins a 5 anys, amb possibilitat de carència fins a 6 mesos.

 

Salvador Fuster, alcalde, i David González, tinent d’alcalde d’Ocupació i Empresa, de Recursos Humans i de Cultura, en representació de l’Ajuntament d’Oliva, i José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular en presència de David Victoria, director de l’oficina d’Oliva, van ser els encarregats de la signatura d’aquest conveni, que té una durada inicial d’un any.

 

Per a David González “este conveni posa a l’abast dels emprenedors de la ciutat d’Oliva una ferramenta per tal de facilitar el finançament dels seus projectes” El delegat d’Ocupació i Empresa ha volgut recordar que aquest és un dels objectius prioritaris de l’ajuntament a hores d’ara.