Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Campament digital “iCamp La Safor” (10 al 14 de juliol)

Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol el primer iCamp La Safor, un campament digital en el que podran participar joves (entre 18 i 30 anys) de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Sota el lema “Implanta la Marca al teu ADN”, durant una setmana els participants treballaran  el concepte de Marca Personal, amb l’objectiu de digitalitzar els seus perfils professionals i augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet, així com adquirir nous habits en l’ús eficient dels recursos digitals per a la recerca de feina.

L’iCamp La Safor està plantejat com un procés d’orientació profesional per cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada jove professional de la comarca en Internet.

Podeu trobar tota la informació en la web: www.lasaforempren.com/icamp on també es poden realitzar les inscripcions fins el 25 de juny.

Aquesta acció formativa forma part de l’Acord Territorial d’ocupació del qual forma part l’Ajuntament d’Oliva a través de la seua Agència de Desenvolupament Local.