Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Informació Taller Ocupació Centelles Oliva III

La Regidoria d’Ocupació i Empresa informa de la posada en funcionament en breu del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva III” a través del qual es contractaran 20 persones desocupades en dos espacialitats: Repoblacions Forestals-Activitats auxiliars en conservació  i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes. 

En total, seran 10 alumnes per especialitat, que gaudiran d’un contracte de formació i d’aprenentatge al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació), remunerat des del primer dia. El taller s’iniciarà abans que finalitze el present any 2016.

Així mateix, també es realitzarà la contractació de cinc persones que formaran part de l’equip directiu, docent i de recolzament: un director, dos professors, un per cada especialitat, un professor de recolzament, i un auxiliar administratiu.

Cal recordar que des del Departament d’Ocupació i Empresa-ADL s’ha estat treballant, des de setembre de 2016, en l’atenció personalitzada per orientar a les persones desocupades com inscriure’s com alumne-treballador del taller d’ocupació. Les ofertes, a hores ara, ja han estat tramitades pel Servef. La persona demandant d’ocupació que aparega en les llistes del Servef rebran les instruccions corresponents per continuar en el procés de selecció.

Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents:

– Tindre vint-i-cinc anys o més.

– Ser desocupat, és a dir, persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el SERVEF.

– Complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Per últim, des la Regidoria d’Ocupació i Empresa s’informa que la selecció del personal docent, directiu i de recolzament del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva III” es realitza per mitjà d’oferta d’ocupació. Les ofertes ja s’estan publicant en el portal d’ofertes del SERVEF (director, professor de recolzament, personal administratiu, professor especialitat jardineria i professor especialitat forestal). Els interessats han d’inscriure’s a l’oferta de treball seleccionada al següent enllaç http://www.servef.gva.es/miservef (apartat ofertes-consulta d’ofertes)