Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Llista provisional Servef per a peons i encarregats agrícoles

Pots consultar en document adjunt la llista provisional remesa pel Servef per a la contractació de peons i encarregats agrícoles.

Des de la delegació d’Ocupació i Empresa, s’informa que totes aquelles persones interessades, que complisquen amb els requisits, però no apareguen en la llista publicada, han personar-se abans del proper 2 de juny en el Servef de Gandia (carrer Jaume II núm. 41) per acreditar-ho i ser inclosos en les llistes definitives per tal de poder ser baremats. La documentació que s’ha d’aportar és el document de Vida Laboral, Certificat d’Empresa o els Cupons Agraris.

Aquelles persones que s’hagen inscrit com a demandants d’ocupació amb posterioritat al 26 de maig de 2014, i complisquen amb la resta de requisits, podran inscriure’s, quedant en situació de reserva per a les contractacions del mes de setembre.

Els requisits per poder accedir a una contractació és estar en situació de desocupació abans del 23 de maig de 2014, haver treballat en el règim especial agrari com a mínim un mes durant els últims nou mesos o com a mínim dos mesos durant els últims 12 mesos.