Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Llistes baremacions/entrevistes personal directiu i docent Taller Ocupació “Centelles Oliva (Baremacions provisionals després resoldre al·legacions)

Podeu consultar en arxius adjunts les llistes amb les baremacions del personal directiu i docent del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva”:

– Llista baremacions Director: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 15 de desembre a les 11.30 hores.

– Llista baremacions Monitor d’Operacions auxiliars d’acabats rígids i organització: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 15 de desembre a les 16.00 hores.

– Llista baremacions Auxiliar Administratiu: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 15 de desembre a les 13.00 hores.

– Llista baremacions Monitor Promoció Turística Local i Informació al visitant: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 15 de desembre a les 17.00 hores.

– Llista baremacions Monitor de Repoblacions Forestals i Tractaments Silvícoles: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 16 de desembre a les 16.00 hores.

– Llista baremacions Professor: entrevista als 10 aspirants amb millor puntuació al CPC El Pinet, el 16 de desembre a les 17.00 hores.