Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Termini obert sol·licitud canvi parades Mercat Divendres (termini finalitzat)

Els venedors ambulants del mercat dels divendres d’Oliva tenen fins al 20 d’octubre per sol·licitar un canvi d’ubicació.

Enguany hi ha dues parades lliures, una en la secció d'”alimentació” i l’altra en la de “diversos“.

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha fet públiques hui les dues parades vacants ara mateix al Mercat dels Divendres d’Oliva. Es tracta de la número 94, de 5 metres de llargària, en la secció de “diversos”; i de la número 13, de 4 metres de llargària, en la d'”alimentació”.

Abans d’admetre les sol·licituds per als nous venedors que estiguen interessats, hi ha un període de 20 dies perquè els venedors que ja tenen plaça al Mercat d’Oliva, puguen sol·licitar un canvi en la seua ubicació i ocupar les places vacants. Així els titulars de les parades tenen fins al 20 d’octubre per a presentar les seues sol·licituds.

L’Ajuntament d’Oliva compleix així amb la normativa, l’article 25 del text refós de l’Ordenança de venda no sedentària del municipi d’Oliva, publicat al BOP núm. 46, de data 9 de març de 2015, per la que es regula la venda no sedentària, amb la publicació de l’oferta de llocs de venda no sedentària que es troben efectivament vacants del Mercat dels Divendres per tal de procedir a l’admissió a tràmit les sol·licituds que vulguen canviar i millorar el lloc de venda fixe.