Salta al contingut

Premsa

Es presenta el III Curs de Composició i Direcció “Ciutat d’Oliva” a l’Ajuntament d’Oliva

El curs, organitzat per l’Associació Artístico Musical d’Oliva (AAMO) amb el suport de la Delegació de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, s’emmarca dins del Cicle d’Estudis Avançats que ofereix l’Escola de Música d’Oliva. A la presentació han intervingut Saül Gómez Soler, director de la Banda Simfònica de l’AAMO i coordinador del curs, Ferran Escrivà Casanova, president de l’AAMO i David González Martínez, regidor delegat de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva.

El curs es realitzarà del 29 al 31 de juliol de 2015. El professor convidat enguany és l’argentí, Federico Jusid. Després de la gran acceptació de l’any passat, l’organització ha decidit apostar per un compositor de prestigi internacional com Jusid, compositor de moltes sèries actuals a la televisió com “Isabel” i també de grans produccions cinematogràfiques com “El secreto de tus ojos” o “Exodus”.

Saül Gómez ha destacat “la importància que tenen les visions conjuntes del director i del compositor i cursos com aquest permeten aprofundir en aquests apartats”. En el curs hi haurà sessions de tècnica de direcció d’anàlisi, de composició, de preparació d’assaigs, psicologia emocional.  La present edició comptarà amb la participació de la Banda Simfònica i l’Orquestra Clàssica de l’Associació Artístico Musical.

El president de l’AAMO, Ferran Escrivà, ha destacat la importància d’aquesta activitat i la bona acceptació que ha tingut en les dos edicions anteriors.

El curs està patrocinat per la Delegació de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva i, com ha destacat David González “és una aposta ferma per la música i la cultura a la nostra ciutat i un exemple més que amb la cultura es pot invertir en el benefici d’Oliva, atraient gent de fora i donant a conèixer el nom del nostre poble”.