Salta al contingut

Premsa

Oliva manté en 2013 el mateix Pla de Cremes d’anys anteriors per la seua eficàcia

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat el nou Pla de Cremes 2013 que hauran de complir tots els agricultors i que tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2013.

Aquest pla no té cap novetat respecte a anys anteriors, ja que ha demostrat ser molt efectiu des que es va posar en funcionament.

El Pla de Cremes divideix el terme municipal d’Oliva en tres zones, una de les quals (la més propera a la zona de muntanya) queda exempta de qualsevol tipus de treballs consistents a la crema de matolls

“Aquesta divisió és la mateixa des de l’any 1997 i els agricultors de la localitat coneixen a la perfecció en quin punt s’ubica la seua parcel•la i els dies en què es poden efectuar les corresponents cremes” assenyalava el regidor d’Agricultura, Vicente Santacatalina.

La Delegació d’Agricultura ha editat uns tríptics informatius on es detalla tota aquesta informació, i també els diferents dies en què està prohibit realitzar cremes a qualsevol zona del terme municipal. Aquestos dies prohibits són tots els diumenges de l’any, els dies festius, nacional, autonòmic, i local, la setmana de Pasqua i els dies d’alerta màxima de risc meteorològic d’incendis forestals.

Els tríptics informatius es poden recollir al mateix ajuntament, i en diferents locals municipals, com l’Oficina Local Agrària, i també s’han repartit als locals de distribució de material agrícola de la localitat. També es poden consultar ja a la pàgina web municipal www.oliva.es i al facebook oficial de l’Ajuntament d’Oliva.