Salta al contingut

Premsa

La segona prova de l’Spain Kiteboarding League, copa d’Espanya de Freestyle & Strapless, arriba aquest cap de setmana a la platja d’Oliva amb els 50 millor riders internacionals

Les proves es disputaran divendres, dissabte i diumenge, de 14.00 a 17.00 h a la zona Kite Oliva, al final del sector 5, a la platja de l’Aigua Blanca.

Demà divendres, a les 20.00 h i en el Restaurant Laydown Beach Club, s’oferiran tots els detalls de la prova i es donarà compte de totes les activitats paral·leles organitzades.
Oliva es converteix durant tot aquest cap de setmana en capital espanyola del Kite amb la celebració de la Segona Prova de l’Spain Kiteboarding League, Copa d’Espanya de Freestyle @Strapless, una competició que tindrà lloc de divendres a diumenge a la zona Kite de la platja d’Aigua Blanca.

Després de la primera jornada de trials i proves classificatòries, demà divendres a les 8 de la vesprada, en el Restaurant Laydown Beach Club els millors riders internacionals oferiran detalls de la competició. Es comptarà amb la presència, entre altres, de David Tonijuan, Top 4 de la  World Kiteboarding League; Gustavo Llanço, que ara mateix compta amb 4 pòdiums en les ultimes 4 proves de la World Cup Strapless; Alexandra Torres, Campiona d’Europa TTR i Claudia León, Campiona del Món sub19 Freestyle.

A aquesta presentació també assistiran Juan Antonio Martín, Promotor de l’Spain Kiteboarding League; Sebastian Ducos, organitzador local de la prova i President del Club Kiteboarding Oliva; Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva i Nacho Rees, Gerent del restaurant Laydown Beach Club d’Oliva.
Els organitzadors de la prova també donaran compte de tots els detalls de les activitats paral·leles organitzades i que, en gran part, tindran lloc en el restaurant Laydown Beach Club.

Al costat de la Federació Valenciana de Vela s’han programat cursos gratis d’iniciació al kite per a menors de 16 anys.  Així mateix es realitzaran Clinics Freestyle i Strapless amb Alvaro Onieva i Gustavo Llanço i es podrà conèixer als millors riders nacionals que competeixen en World Kiteboarding League i TOUR  Strapless & Waves Global  Kitesports Association   – GKA. Paral·lelament a aquestes activitats, es comptarà amb una zona Outlet amb els millors descomptes en accessoris, tèxtil i material i es realitzarà un Sorteig d’un neoprè i arnés Manera.

Potenciar el kitesurf, el turisme nàutic i impulsar la diversió a les platges són els tres objectius d’aquest circuit Spain Kiteboarding League, impulsat per la indústria nacional del kiteboarding i avalat per la Federació Espanyola de Vela com a Copa Espanya en ambdues disciplines i la Global Kitesports Association, organització internacional de totes les marques del sector “kitesports”. Després de la primera prova realitzada al juny en Illa Canyella, Huelva, la competició recala ara a Oliva, comptant amb la col·laboració i participació activa de l’ajuntament de la ciutat.