Salta al contingut

Premsa

Gent Gran posa en marxa el projecte “Olivanima’t”

La Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor, ha posat en funcionament un nou projecte denominat “Olivanima’t” que pretén promoure el desenvolupament, manteniment i potenciació de la participació del col·lectiu de gent gran de la ciutat en les activitats plantejades des dels diversos departaments municipals.

L’inici del projecte “Olivanima’t” inclou activitats educatives, eixides culturals, teatre, conferències, activitats d’oci, vacances socials, termalisme i d’altres que promouen les relacions socials i la participació “evitant així l’aïllament i el sedentarisme d’aquest col·lectiu. Es tracta per tant, d’una nova etapa que volem iniciar amb aquest projecte, per donar una resposta més coordinada a les necessitats que possibiliten el benestar integral de les persones majors del nostre municipi” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Totes les activitats plantejades es recullen en un full informatiu, editat per la Regidoria de Gent Gran, que servirà per aproximar als nostres majors els serveis municipals que tenen al seu abast i les diverses activitats a les quals poden assistir al llarg de l’any.

Dins del projecte “Olivanima’t” la Gent Gran podrà elegir entre activitats organitzades per la mateixa Regidoria, però a més també d’altres departaments, com ara Participació Ciutadana, Esports o Educació.

Hui dijous, 19 d’octubre, comença amb la primera d’una sèrie de xerrades informatives del cicle denominat “Finançat a Oliva” patrocinat per Caixa Ontinyent, que es realitzaran a la Llar de Jubilats d’Oliva. El títol de hui és “Continuaré cobrant si s’acaba la vidriola de les pensions.”