Salta al contingut

Premsa

La previsió de pluja obliga a ajornar a divendres 24 d’agost el VI Figatell Sound d’Oliva

L’organització garanteix la celebració del festival amb el 80% del cartell musical previst

La sisena edició del Figatell Sound que s’havia previst per aquest divendres, 10 d’agost, s’ha suspés per les previsions climatològiques que apunten una molt alta probabilitat de pluja, fins al 90%. Així les coses, els organitzadors han decidit ajornar el festival fins al divendres, 24 d’agost, en el mateix lloc i horari previstos: a partir de les 20.30 h en el passeig de la Mitja Galta de la Platja d’Oliva.

Les regidories de Cultura i de Joventut, Joves d’Oliva en Moviment i Suport Produccions han treballat a destall en les últimes hores per tal de garantir la celebració de l’esdeveniment en les millors condicions possibles, assegurant la quasi totalitat del cartell musical previst: La Fúmiga, Reacció, Via Lliure i Trobadorets.

La nova data ha impossibilitat la participació d’El Diluvi, donats els seus compromisos professionals. El grup alcoià serà substituït per una nova formació valenciana, que serà anunciada en les pròximes hores.

L’organització ha recordat que el Figatell Sound arriba renovat i disposat a muntar una bona festa oberta a tots els públics, sense taquilles i amb activitats destinades al públic infantil.