Salta al contingut

Premsa

Continua el cicle ‘Música a la mar’ amb jazz i folk valencià

Comboi Jazz el dissabte 11, i Raval i Vila amb Sarabanda, el diumenge 12, ens conviden a ballar en el tercer cap de setmana musical a la Platja d’Oliva.

A una banda i altra de la platja, el carrer serà l’escenari per a les pròximes cites previstes en el cicle ‘Música a la mar’ que organitzen els Serveis Culturals de l’Ajuntament d’Oliva. Dissabte 11, Comboi Jazz ens espera al carrer de la Mar Mediterrània, i diumenge 12, el ‘Sarau a la plaça’ impregnarà la plaça d’Europa amb la nostra música més tradicional.

En el marc de la VII Fira ACCO Voramar, hi haurà tot un seguit d’actuacions que caldejaran l’ambient de la vesprada-nit de dissabte. ‘Música a la mar’ forma part d’aquest esdeveniment comercial i, “seguint amb la il·lusió de compartir la qualitat i quantitat de formacions musicals locals, vos convidem a deixar-vos anar amb Comboi Jazz”, apunta el regidor de Cultura, Enric Escrivà. Es tracta d’un grup d’alumnes de l’Escola de Música d’Oliva, recentment reunits, que s’atreveixen amb tot per tal de seduir amb el seu saber fer. La seua actuació està prevista a les 21 h.

Diumenge 12, a les 20.30 h s’armarà el ‘Sarau a la plaça’, la d’Europa. El públic podrà apuntar-se i aprendre balls populars amb el Grup de Danses Raval i Vila i la Colla Sarabanda. Si ja coneixeu els estils i les dansades, sabeu que són d’allò més contagiosos. Si encara no esteu familiaritzats amb els nostres balls populars, ara és mà: teniu tota una colla de dolçainers i tabaleters marcant el ritme, i un bon grapat de balladores i balladors que saben seguir les melodies… quina ocasió millor per aprendre?

No acaba ací la programació musical de l’estiu. Com ja s’ha comunicat, el VI Figatell Sound previst per al dia 10, ha quedat ajornat per risc de pluja. Serà el divendres 24 d’agost, a partir de les 20.30 h en el Passeig de la Mitja Galta.