Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Selecció personal directiu/alumnes Projecte T’AVALEM “Connect@t a Oliva” (procés finalitzat)

Podeu consultar en arxiu adjunts les bases generals per a la selecció de personal directiu i d’alumnes-treballadors del projecte T’AVALEM “Connect@t a Oliva” aprovat recenment pel Servef a la Regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva.

Per poder prendre part d’aquest programa en la modalitat d’alumne-treballadors s’ha de ser jove d’entre 16 i 29 anys i estar inscrit dins del Programa de Garantia Juvenil.

Es seleccionaran 10 alumnes i 3 persones d’equip directiu (director, docent i auxiluar administratiu) amb un contracte de 12 mesos.

 

L’entrevista als candidats seleccionats per formar part del Programa T’AVALEM com Auxiliar Administratiu/a serà el 30 de maig al CPC El Pinet (c/ Eras de Juan s/n) a les 10 h.

 

L’entrevista als candidats seleccionats per formar part del Programa T’AVALEM com alumne-treballador (i que hagen entregat la documentació per a la seua baremació) serà el 26 de maig al CPC El Pinet (c/ Eras de Juan s/n) a les 09.30 h. Tot i això, es cridarà per telèfon a tots els candidats seleccionats per tal de convocar-los a dita entrevista).