Salta al contingut

Ajuntament / Tauler d'anuncis

Informació Taller d’Ocupació ‘Centelles Oliva 5’ (termini fins el 9 de desembre per l’equip directiu)

La Regidoria d’Ocupació i Empresa informa de la posada en funcionament, en breu, del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva V” a través d’un subvenció concedida per la Generalitat Valenciana GVA Labora. Amb aquest taller es contractaran 20 persones desocupades en dos especialitats: Repoblacions Forestals-Activitats auxiliars en conservació  i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes. 

En total seran 10 alumnes per especialitat, que gaudiran d’un contracte de formació i d’aprenentatge al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació), remunerat des del primer dia.

Les persones interessades de poder optar a formar part com a alumnes/treballadors d’aquest Taller d’Ocupació han d’estar codificats en les especialitats que s’impartiran al taller. Si no és així, poden sol·licitar-ho al Punt Labora del Servei d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva ubicat a la Plaça de Joan Baptista Escrivà s/n o a l’Espai Labora de Gandia (4a planta) aportant DNI i document DARDE originals, per tal de poder optar a la preselecció que confeccionarà l’Espai Labora de Gandia posteriorment.

Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents:

  • Tindre vint-i-cinc anys o més
  • Ser desocupat, és a dir, persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el Labora
  • Complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge

D’altra banda, també es realitzarà la contractació de cinc professionals que formaran part de l’equip directiu, docent i de suport: un director, dos professors, un per cada especialitat, un professor de suport, i un auxiliar administratiu. Les persones interessades en formar part de l’equip directiu hauran de presentar la seua sol·licitud de forma telemàtica a l’enllaç: https://sede.oliva.es/absis/EAD/websPublicacion/emiservicio/castellano/VisorITs/C2FFC14F6BA849C28517F9729353E7D8.asp?procedencia=Consulta abans de les 14 hores del dilluns, 9 de desembre.

 

Més info: Àrea d’Ocupació i Empresa, ADL Edifici Almàssera (carrer Major, enfront del Teatre Olímpia) o al Punt Labora del Servei Ocupació i Empresa situat a la Plaça de Joan Baptista Escrivà s/n al costat del Mercat Municipal. Telèfon: 96 285 17 43.