Salta al contingut

Premsa

Instal·lació bombetes LED a la platja d’Oliva

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva, Vicent Santacatalina, ha donat a conéixer que ja s’ha iniciat la instal·lació de làmpades LED en l’enllumenat públic en diverses zones de la platja per part de la Brigada d’Obres Municipal.

 

Este nou sistema de LED, amb bombetes de 45 vats, suposarà un estalvi econòmic que s’ha valorat en més d’un 35%.

 

Estos treballs consistixen en la substitució de 1.260 bombetes de diferents carrers de la platja per d’altres amb el sistema LED que suposarà un estalvi energètic, de manteniment per al consistori, i que a més, augmentarà la il·luminació d’estes zones. Estos treballs s’han iniciat a la zona de l’Avinguda dels Muntanyars i finalitzaran a mitjans de juliol.

 

“Una vegada realitzats els canvis, tots els punts de llum de l’enllumenat públic estaran en funcionament durant tota la nit, amb la qual cosa la il·luminació augmentarà notablement, i a més, es produirà un estalvi econòmic en el consistori. Fins ara, tan sols hi havia un costat de carrer encés” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina.

 

La substitució de les actuals bombetes per les noves de LED es realitzarà en aquells fanals que per les seues característiques ho permeten, ja que hi ha determinats models d’enllumenat públic en què no és compatible este tipus d’il·luminació.

 

Este projecte serà possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València. El cost total ha estat valorat en 240.000 euros, que assumirà íntegrament l’organisme provincial.

 

En una fase anterior ja es varen substituir al voltant de 1.000 bombetes per estes de LED al casc antic de la ciutat.