Salta al contingut

Premsa

Inici obres remodel·lació planta baixa ajuntament

L’Ajuntament d’Oliva informa que s’han iniciat les obres del projecte de reforma de la planta baixa de la Casa Consistorial.

El projecte contempla les actuacions necessàries per tal de remodelar gran part de la planta baixa de l’Ajuntament, amb la finalitat de crear una sala badívola i oberta, de dimensions suficients, que permeta acollir i centralitzar gran part dels serveis que utilitzen els veïns d’Oliva a diari, com ara el padró municipal, registre, reclamacions, informació al ciutadà, revisió de l’atur, peticions de gual, llicències d’obra i altres tramitacions. A més a més també es crearà una àmplia zona d’espera, es durà a terme la reforma integral dels WC, i una millora de l’accessibilitat.

El projecte té un cost total de 98.191,90 euros i està finançat íntegrament per la Diputació de València, gràcies al conveni singular signat en maig de 2013 pel President de la Diputació, Alfonso Rus, i l’aleshores alcalde d’Oliva, David González. Com ja va manifestar el President de la Diputació, el finançament es realitza directament des de les partides de presidència, sense afectar als programes ordinaris de l’ens provincial, com ara el Pla Provincial d’Obres i Serveis o el Programa d’Actuacions Programades, dels què ja participa la ciutat.

L’actual tinent d’alcalde delegat de Recursos Humans, David González, ha manifestat que es tracta d’un projecte necessari, orientat a l’establiment d’un autèntic servei públic de finestreta única que accelere i elimine tràmits burocràtics als veïns d’Oliva, i possibilite un funcionament més eficient de l’Ajuntament.

Pots veure al següent enllaç una animació de l’estat actual de la planta baixa i com serà després de la remodel·lació: http://youtu.be/zzYcdoR7RJU