Salta al contingut

Premsa

Oliva sol·licita subvenció per instal·lar LED en edificis municipals

L’Ajuntament d’Oliva ha sol·licitat una nova subvenció per a l’adquisició de bombetes LED a la Diputació de València. En esta fase, la intenció de la Regidoria d’Obres i Serveis és la instal·lació d’este sistema d’il·luminació a l’interior de tots els edificis municipals.

 

Els treballs tindrien un cost de 150.000 euros, dels quals l’ajuntament aportaria 30.000 euros, mentre la Diputació de València es faria càrrec de 120.000 euros.

 

Esta subvenció s’emmarca dins del Pla d’Eficiència Energètica en l’enllumenat públic iniciat per l’ens provincial durant el primer trimestre de 2013.

 

Estos canvis permetran un estalvi energètic molt important per a l’ajuntament i, a més, un servei molt més sostenible des del punt de vista mediambiental.

 

“Este nou sistema de LED, amb bombetes de 45 vats, suposa un estalvi econòmic important al llarg de l’any tal i com ha quedat comprovat en les anteriors fases d’instal·lació de LED en els carrers de la ciutat” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicente Santacatalina.