Salta al contingut

Premsa

Oliva sol·licita la tornada del servei de traumatologia al seu Centre de Salut

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Oliva, Inma Mañó, ha manifestat la seua decisió de negociar de forma urgent, amb els responsables de l’Hospital de Gandia, la tornada del servei de Traumatologia al Centre de Salut “Jaume Roig” de la ciutat.

 

Des d’aquest departament ja s’ha sol·licitat una visita amb el director/gerent de l’Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia, Rafael Garcia Dolz, per tal d’abordar aquesta problemàtica.

 

Aquest servei ha estat anul·lat per part de la conselleria de Sanitat de forma unilateral i sense cap comunicació prèvia a l’Ajuntament d’Oliva. Des de la Regidoria de Sanitat d’Oliva s’ha indicat que “ens hem assabentat d’aquesta notícia pels mitjans de comunicació i per part de diversos usuaris del centre de salut que així ens ho varen comunicar”.

 

La regidora Inma Mañó ha assenyalat que l’Ajuntament d’Oliva farà totes les gestions que estiguen en les seues mans per tal que este servei, que es prestava una vegada a la setmana, torne a oferir-se als ciutadans olivers al centre de salut de la ciutat “i evitar així que hagen de desplaçar-se a l’Hospital de Gandia”.