Salta al contingut

Premsa

Instal·lació d’una barana de protecció al carrer Sant Vicent

La Brigada d’Obres i Serveis ha realitzat, durant estos darrers dies, la instal·lació d’una barana de protecció al llarg de la rampa ubicada al carrer de Sant Vicent d’Oliva. Es tracta d’una actuació que complementa treballs que ja s’han dut a terme al Parc de Sant Vicent i els seus voltants.

 

Amb esta nova barana s’evitaran possibles accidents, ja que es tractava d’una zona amb cert perill per als vianants que circulaven per aquest tram de carrer.

 

Estes millores han estat una reivindicació de l’Associació de Veïns del Raval-Gerreria “a les quals es vàrem comprometre en el moment de remodelació del Parc de Sant Vicent i que ara hem executat” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicente Santacatalina.

 

A més d’esta actuació, recentment se n’han finalitzat d’altres com ara pavimentació de l’espai d’accés al Parc de Sant Vicent per la zona del Portalet, i la col·locació d’una canal que recull les aigües pluvials.

 

Els treballs s’engloben dins de la tercera fase de renovació del Parc de Sant Vicent. Amb anterioritat ja es va executar una primera, amb la construcció d’una rampa d’accés a la zona d’estacionament i la plantació d’arbres; i en una segona fase, l’asfaltat del recinte i la instal·lació de baranes.

 

Des d’aquest departament també es procedirà en breu a la instal·lació d’un altra barana de les mateixes característiques a la zona del carrer Montanya, una reivindicació dels veïns dels barri del Pinet.