Salta al contingut

Premsa

Millores educatives als col·legis d’Oliva

L’alcalde d’Oliva, David González, i la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, s’han reunit amb el nou Director Territorial d’Educació a València, Luis Santiago Estañan, amb l’objectiu d’abordar les necessitats educatives que té, en estos moments, el nostre municipi.

 

Des de l’Ajuntament d’Oliva es va plantejar en aquesta reunió una sèrie de millores urgents i necessàries en diferents centres educatius de la ciutat. En primer lloc, la rehabilitació dels serveis als col·legis Lluís Vives, Desemparats i La Carrasca; també l’acondicionament de la zona de joc infantil del col·legi Alfadalí; la connexió de llum i calefacció al servei de l’aula d’infantil de Santa Anna; i per últim, l’eliminació de l’uralita als centres (ja prevista) Lluís Vives, Alfadalí i FPA.

 

Així mateix, també es varen abordar diferents qüestions relacionades amb el manteniment i inversió en les escoles de la ciutat. Totes les peticions realitzades pel consistori es varen presentar amb els seus corresponents projectes valorats pels tècnics municipals.

 

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha assenyalat que la seua intenció és donar continuïtat a aquestos treballs per tal que puguen ser una realitat tots els projectes previstos.

 

“Tots els esforços són pocs per tal d’aconseguir que els nostres alumnes i docents compten amb les millors instal·lacions educatives possibles” indicava la regidora Yolanda Pastor.