Salta al contingut

Premsa

Instal·lació de làmpades LED en l’enllumenat públic

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva, Vicent Santacatalina, ha donat a conéixer que ja s’ha iniciat la instal·lació de làmpades LED en l’enllumenat públic de tot el casc antic de la localitat.

Este nou sistema de LED, amb bombetes de 45 vats, suposarà un estalvi econòmic que s’ha valorat en 58.500 euros a l’any.

Estos treballs suposaran la substitució de 1.000 bombetes de diferents carrers del casc antic per d’altres amb el sistema LED que suposarà un estalvi energètic, de manteniment per al consistori, i que a més, augmentarà la il·luminació d’estes zones.

“Una vegada realitzats els canvis, tots els punts de llum de l’enllumenat públic del casc antic estaran en funcionament durant tota la nit, amb la qual cosa la il·luminació augmentarà notablement, i a més, es produirà un estalvi econòmic en el consistori. Fins ara, tan sols hi havia un costat de carrer encés” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina.

Este projecte serà possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València. El cost total ha estat valorat en 240.000 euros, dels quals 190.000 euros els assumirà l’organisme provincial, i 50.000 euros a compte dels PPOS de 2013.

D’altra banda, la delegació d’Obres i Serveis, està elaborant una auditoria energètica d’enllumenament públic, que conclourà en un Pla d’Estalvi Energètic Municipal.