Salta al contingut

Premsa

Lliurament de diplomes als col·legis d’Oliva que han participat en la campanya de la xarxa del joc de la serp

Aquesta campanya s’ha desenvolupat en 18 països d’Europa

Este matí s’ha desenvolupat, al Teatre Olímpia, l’acte de cloenda i lliurament de diplomes de la campanya d’educació viària de la xarxa del joc de la serp. Han participat els alumnes dels tres col·legis d’Oliva, que han format part del projecte, CEIP Verge dels Desemparats, CEIP Lluís Vives i San José de la Montaña.

L’acte, organitzat per la Regidoria d’Educació, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, la Cap de la Prefectura de Trànsit de València, Mª Dolores Pérez Vilaplana, i del monitor del Parc d’Educació Viària, Paco Tortosa.

“Agrair als centres participants la seua coordinació i seguiment diàri del joc de la serp i, com no, als xiquetes/es participants i als seus pares per la seua participació i per fer possible els objectius d’aquesta campanya” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

“El joc de la serp” és una campanya que té per objectiu millorar l’educació de tots en matèria de mobilitat, medi ambient urbà i salut i s’ha desenvolupat al mateix temps en 18 països d’Europa.

Es va iniciar el passat 16 de maig, amb una durada de dues setmanes, i l’objectiu ha estat el d’animar els xiquets i xiquetes, les famílies i professors a utilitzar formes de mobilitat sostenible en els seus desplaçaments al col·legi, és a dir, caminar, anar amb bici, utilitzar el transport públic, compartir el cotxe entre varis…

Cada vegada que els alumnes utilitzaven una manera de mobilitat sostenible pegaven adhesius en un colorit pòster que representa una serp, i aquestes pràctiques i resultats formaran una base de dades on compartir les experiències i conclusions amb centres educatius d’altres països.

foto lliurament diplome sjoc de la serp