Salta al contingut

Premsa

Set col·legis d’Oliva sol·liciten a conselleria la jornada continua

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor, ha donat a conéixer que set dels huit col·legis de la ciutat han remés a la Conselleria d’Educació la petició per implantar la jornada continua al llarg del proper curs 2016-2017. Esta petició va ser realitzada el passat 21 de juny en el transcurs del Consell Escolar Municipal on varen assistir els directors de tots els centres educatius de la ciutat per a tractar el punt de l’obtenció de la jornada continuada per al proper curs.

Els centres que han realitzat esta sol·licitud són els sis públics: CEIP Lluís Vives, CEIP Santa Anna; CEIP Alfadalí; CEIP La Carrasca; CEIP Desemparats; CEIP Hort de Palau i el centre concertat San José de la Montaña.

Esta petició és l’inici d’un procés on, ara la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, serà l’encarregada d’estudiar la documentació aportada per cada centre i finalment adoptar una resolució.

“En cas de que l’informe siga favorable, els centres deuran de consultar als pares/mares a mitjans de setembre la modificació de la jornada escolar. Per eixir endavant haurà d’obtindre un mínim del 55% del cens de pares/mares dels alumnes” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.