Salta al contingut

Premsa

El grup Cactus completa el cartell del Figatell Sound 2018

L’organització aconsegueix mantenir la programació prevista amb només un canvi, per qüestions d’agenda d’El Diluvi, que suma la participació de Cactus.

El divendres 24 d’agost, el VI Figatell Sound d’Oliva apujarà de nou l’ambient fester i musical a la nostra platja. La sisena edició del festival, programada per al 10 d’agost i ajornada per les pluges, tindrà lloc en el mateix espai i horari previstos: a partir de les 20.30 h en el passeig de la Mitja Galta de la Platja d’Oliva.

Les regidories de Cultura i de Joventut, Joves d’Oliva en Moviment i Suport Produccions han estat treballant per tal de garantir la celebració de l’esdeveniment en les millors condicions possibles, assegurant la quasi totalitat del cartell musical previst: La Fúmiga, Reacció, Via Lliure i Trobadorets. La nova data ha impossibilitat la participació d’El Diluvi, donats els seus compromisos professionals.

El grup alcoià serà substituït per Cactus, formació que arriba des de les comarques centrals amb un projecte que alterna diferents ritmes i que ha tancat amb èxit convocatòries com el Feslloch. Cançons com “Fusta”, un dels singles del seu primer àlbum, conté tots els ingredients del còctel estival.

Cactus està format pel raper Eldemuro, la cantant Samantha que ve del món de les orquestres i a les guitarres Mik Kelen que venia d’El Diluvi.

L’organització ha recordat que el Figatell Sound arriba renovat i disposat a muntar una bona festa oberta a tots els públics, sense taquilles i amb activitats destinades al públic infantil.