Salta al contingut

Premsa

Sol·licitud acabament obres Edifici Policia Local

 

L’alcalde d’Oliva, David González, ha remés un escrit a la Conselleria de Governació en el que sol·licita l’acabament “urgent” de les obres de les “Noves dependències per a la formació de la Policia Local d’Oliva” i que estaven incloses dins del Pla Especial de Suport a la Inversió en la Comunitat Valenciana.

Este edifici va ser un projecte consensuat per tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Oliva i, també, per tots els representants sindicals del funcionaris del consistori.

La col·locació de la primera pedra es va produir el 10 de març de 2010 i al gener de 2011 les obres van quedar paralitzades per l’empresa contractista, Construcciones Villegas SL, després de la seua situació d’insolvència econòmica.

Des d’eixe moment, i fins a la data de hui, les obres van quedar paralitzades i sense cap solució per part de la Conselleria de Governació. A més, i com a consequència del pas del temps unes obres que estan degradant-se poc a poc.

Estes obres van ser adjudicades en el seu moment per 1.013.165,16 euros dels quals la conselleria es feia càrrec de 743.156,64 euros i l’Ajuntament d’Oliva dels restants 270.008,52 euros (el 26,25% del pressupost total).

obres dependencies Polciia local d'arxiu