Salta al contingut

Premsa

Instal·lació nous LED a Oliva

L’alcalde d’Oliva, David González, ha confirmat la concessió d’una subvenció per part de la Diputació de València de 240.000 euros que es destinarà a l’adquisició de 1.400 bombetes LED per a l’enllumenat públic de la ciutat.

Esta subvenció es materialitzarà en un conveni entre l’ajuntament i la diputació que s’emmarca dins de la segona fase del Pla d’Eficiència Energètica en l’enllumenat públic iniciat per l’ens provincial durant el primer trimestre de 2013.

Una quantitat que, sumada als anteriors 240.000 euros de la primera fase, suposa un total de 480.000 euros per al present exercici per a substitució de bombetes LED. “Estos canvis permetran un estalvi energètic molt important per a l’ajuntament i, a més, un servei molt més sostenible des del punt de vista mediambiental. D’altra banda, també suposarà un augment de la il·luminació dels carrers de la nostra ciutat” assenyala l’alcalde, David González.

“Este nou sistema de LED, amb bombetes de 45 vats, va suposar durant la primera fase un estalvi econòmic que s’ha valorat en 58.500 euros a l’any. Amb la implantació d’esta segona fase esperem que l’estalvi siga encara superior a aquest” assenyalava el regidor d’Obres i Serveis, Vicent Santacatalina.

L’adquisició posterior de les bombetes LED per part de l’Ajuntament d’Oliva es realitzarà a través de la Central de Compres de la Diputació de València a l’empresa que millor oferta econòmica presente.