Salta al contingut

Premsa

Oliva participa en la formació de la Càtedra d’Innovació de la UPV

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha acollit la formalització de la Càtedra d’Innovació del Campus Gandia de la UPV, amb l’objectiu de contribuir a la innovació i cultura emprenedora a la Safor i al seu entorn.

 

A la Càtedra s’han unit la Universitat Politècnica de València i nou organitzacions de la Safor que aportaran un total de 30.000 euros anuals per a la realització de diferents accions: l’entitat financera Caixa Ontinyent, que aporta un 33% del total; l’Ajuntament de Gandia, que aporta el 14,4%; l’Ajuntament d’Oliva, que aporta el 5 %; l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que aporta el 4,3%; l’empresa Safor Valley, que aporta un 9,3% i Citrosol, Digitel, Dulcesol i ODEC, que aporten cadascuna un 8,3%. Representants de totes les organitzacions col·laboradores i el rector de la Universitat Politècnica de València han signat hui dilluns la constitució de la Càtedra.

 

Per part de l’Ajuntament d’Oliva ha estat present el Tinent d’Alcalde d’Ocupació i Empresa, David González, qui ha ratificat el suport del govern de l’Ajuntament d’Oliva a la Càtedra, posant de manifest la necessitat de fomentar l’emprenedoria i la innovació en la societat, per tal de millorar l’ocupació i el benestar. González també ha destacat la importància que diverses organitzacions i institucions, tant de l’àmbit privat com del públic, siguen capaços de cooperar i crear sinèrgies conjuntament pel bé de la societat.

 

La Càtedra d’Innovació Campus Gandia treballarà en tres àrees: empreses, amb accions que fomenten, estimulen i acceleren els processos d’innovació i l’actitud innovadora al si de les mateixes; emprenedors, per fomentar, estimular i accelerar els processos d’emprenedoria i l’actitud emprenedora i joves, per fomentar la cultura de la innovació i l’actitud emprenedora entre els joves preuniversitaris. Les Càtedres d’Empresa són una forma d’establir una àmplia i qualificada col·laboració d’empreses, fundacions i altres entitats amb vinculació empresarial amb la Universitat Politècnica de València, per desenvolupar objectius de docència, transferència de tecnologia i coneixement i d’investigació.