Salta al contingut

Premsa

Bus Jove per a la Nit de Putxeros

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, a través del Casal Jove, posa a disposició de tots aquells que ho desitgen un bus que connectarà Oliva amb la seua platja després de la Nit del Putxero, que dóna inici a les Festes de Moros i Cristians 2014 el proper dijous, 17 de juliol. El preu per trajecte és de 2 euros.

 

Este bus tindrà la seua eixida a la parada ubicada al carrer de Guillem de Castro (front a la Creu Roja) entre la 01.30 h i les 08.00 h. El trajecte finalitza a la zona del sector 5 (zona dels xiringuitos).

 

“Pensem que esta és una bona iniciativa que ja es va iniciar en anys anteriors, i que nosaltres continuem apostant per ella. Amb este bus els nostres joves poden arribar a la platja i continuar la festa sense haver d’agarrar el cotxe o la moto. Per això, recomanem a tots aquells que després de la Nit del Putxero tinguen gana de més festa, que agafen el Bus Jove. Des del departament de Joventut pensem que és molt important la seguretat dels nostres joves, sobretot estos dies de festa, i per això apostem per este tipus d’activitats. Els nostres joves han de prendre consciència de la importància de no agafar el cotxe, ni la moto, especialment durant estes festes.” assenyalava la regidora de Joventut, Ana Morell.