Salta al contingut

Premsa

“Oliva Gastronòmica”, una nova pàgina web de gastronomia

L’Ajuntament d’Oliva posa en funcionament una pàgina web gastronòmica per promoure la cuina autòctona del municipi. La nova pàgina és www.mostragastronomicaoliva.com

 

L’ajuntament ha considerat necessari seguir treballant per la desestacionalització, i la gastronomia és un valor afegit que té la nostra ciutat i que capta el turisme de proximitat, per això hem estat treballant per incorporar tota l’oferta gastronòmica en un blog que s’incorpora a la pàgina oficial de l’Ajuntament”.

 

També s’han volgut destacar els productes del nostre Mercat Municipal com a productes de primera qualitat, que són els ingredients principals per elaborar un plat excel·lent.

 

A la pàgina es podrà trobar tota classe d’informació gastronòmica, des de receptes per elaborar els plats típics d’Oliva fins a vídeos i fotografies de tots els esdeveniments que s’han organitzat a Oliva, passant pels productes de la nostra terra per elaborar la cuina olivera. Esta pàgina és una ferramenta que l’Ajuntament d’Oliva posa a disposició dels empresaris de restauració i del comerç d’Oliva en matèria d’alimentació.

 

S’ha fet un esforç per recollir tota la informació possible dels diferents restaurants, i també dels llocs d’allotjaments i qualsevol prestació de serveis. A més cada local està georeferenciat, fet que facilita la seua localització.

 

La pàgina està en dos idiomes, valencià i castellà i es preveu traduir-la a altres llengües. Per confeccionar la pàgina s’ha comtat amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria Gastroliva.