Salta al contingut

Premsa

Treballs d’asfaltat de la N-332 a l’interior del casc urbà d’Oliva

La Demarcació de Carreteres de l’Estat ha confirmat que el dijous, 17 de desembre, executarà una sèrie de treballs d’asfaltat i millora del paviment de la carretera N-332 al seu pas per l’interior del casc urbà de d’Oliva.

Els treballs consistiran en l’asfaltat, a través dels sistema d’apedaçat del paviment de la N-332, de nord a sud, al seu pas per l’interior d’Oliva, en aquelles zones on s’ha detectat flonjalls, esllavissades laterals, i diferents desperfectes que havien ocasionat accidents de trànsit.

Este asfaltat es realitzarà en el tram comprés entre la carretera de Gandia núm, 16 i Alejandro Cardona núm. 19, de 08.30 a 18.00 hores aproximadament.

A conseqüència d’estos treballs, la circulació es regularà de la següent forma:

  • Direcció Alacant: per la N-332
  • Direcció València: este sentit es desviarà per l’interior de la ciutat, per Ronda Sud, Avinguda de Sisteron i Ronda del Rebollet.

Este tipus de treballs ja s’han efectuat en diverses ocasions, per tal com l’intens trànsit pesant que travessa diàriament la N-332, per dins d’Oliva, causa nombrosos desperfectes al seu asfalt. Tot i que la infraestructura depén directament del Ministeri de Foment que, a través de la Demarcació de Carreteres de València, és l’únic organisme que pot realitzar estos treballs, des de l’Ajuntament d’Oliva es demana disculpes a tot el veïnat afectat, alhora que demanem paciència per transitar per la dita via durant la jornada de dijous pròxim.

Per últim, des de la Policia Local s’informa que a causa de l’actuació, durant l’horari establert, la circulació estarà tallada al trànsit en els carrers del Botànic Cavanilles, del Bisbe Juan Osta i del Santíssim. L’eixida del carrer Barranc tindrà trànsit alternatiu regulat per la mateixa Policia Local.