Salta al contingut

Premsa

L’Escola de Formació de Persones Adultes d’Oliva (FPA), reprèn les classes sense fibrociment

Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix ​​Yolanda Pastor, s’informa que aprofitant la interrupció de les classes amb motiu de les festes nadalenques, s’ha procedit a la retirada de la marquesina de fibrociment col·locada en el centre de formació de persones adultes FPA d’Oliva.

La regidora ha recordat que la presència d’aquests materials no impliquen risc directe, però que en cas de descomposició del fibrociment, l’amiant alliberaria fibres tòxiques les quals si serien perilloses en cas d’inhalació. Els treballs s’han realitzat per part d’una empresa especialitzada i complint en tot moment amb la legislació vigent relativa a prevenció de riscos laborals i de residus perillosos en construcció.

Yolanda Pastor ha indicat que des de la seua delegació s’està seguint la línia marcada des de l’inici de la legislatura per abordar les diferents necessitats dels centres educatius de la ciutat. Dins d’aquest seguiment cal destacar el compromís per part de l’ajuntament durant la reunió mantinguda amb el director territorial d’Educació, Luis Santiago Estañán, en què es va acordar que el consistori s’encarregaria i sufragaria íntegrament la retirada de la uralita del centre FPA.

Pastor indica que la Regidoria d’Educació ha complit i que ara és el moment que siga la conselleria la que procedeixca a la retirada d’aquestos mateixos materials col·locats en els centres de primària d’Alfadalí i Lluís Vives, tal com es va acordar en la reunió de treball mantinguda amb el director territorial d’Educació i, posteriorment, amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà.