Salta al contingut

Premsa

Quasi un centenar de dones participen dels tallers mediambientals que ha organitzat l’Associació d’Ames de Casa d’Oliva, Tyrius

Una gran tasca que coordina la presidenta de Tyrius d’Oliva, la Sra. Amalia Navarro, un col·lectiu amb molta energia i un elevat nombre d’associades, i que dia a dia treballa per oferir als seus socis activitats educatives, culturals i lúdiques.

Quasi un centenar de dones van participar ahir a la vesprada d’un taller sobre reciclatge de residus a la seu del Centre Social de Sant Vicent. El curs “La Comunitat Valenciana Recicla amb els Cinc Sentits” va estar impartit per personal de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, amb col·laboració d’empreses del sector econòmic que desenvolupen l’economia circular dels materials reciclats.

Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient destaca la gran tasca que s’està fent des del col·lectiu i felicita a totes les dones, especialment a tota la directiva de Tyrius Oliva, i anima a seguir desenvolupant activitats formatives per a este col·lectiu.