Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia la Fira i Festes 2017 amb la visita del Tio de la Porra als col·legis de la ciutat

Oliva inicia hui la seua Fira i Festes. Aquest matí, l’alcalde i el regidor de Festes han lliurat la vara de comandament simbòlica al Tio de la Porra, que des de les 9 h està visitant tots els col·legis per anunciar la fi del curs escolar i l’inici de la fira.

L’itinerari del Tio de la Porra és el següent:

9.05 h Sant Josep de la Muntanya

9.30 h Lluís Vives

10.00 h Santa Anna

10.30 h Carrasca

11.00 h Alfadalí

11.30 h Desemparats (al Centre Polivalent)

12.00 h Hort de Palau

12.30 h Rebollet

La primera jornada de Fira s’inicia hui divendres amb la següent programació:

GENT JOVE

19.30 h CORREBARS, Xaranga anunciadora del FIGATELL SOUND a càrrec de la formació “Contrabanda”, des del Centre Polivalent fins a la Fira Gastronòmica i Artesana.

20.00 h Espectacle “Dansa a Oliva”, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), a càrrec de l’Associació Art i Dansa, nascuda a Oliva ara fa 9 anys sota la direcció de Cristina Camps i Lorena Mengual. Al voltant de 70 integrants participaran en aquesta actuació, ballarins i ballarines, grans i menuts, que realitzaran diferents coreografies d’estil urbà. Espectacle gratuït.

21.30 h V FIGATELL SOUND, a l’aparcament de la piscina coberta. Festival de música en valencià amb la presència de BOIKOT, Las Hijas de la Cumbia, Pepet i Marieta, SOMOKING SOULS i TOTEM. Preu d’entrada anticipada: 7 euros / en taquilla: 10 euros. Inclourà el “Sopatell” (sopar d’entrepà de figatell més beguda i colpet, per 5 euros). Organitza el col·lectiu Joves d’Oliva en Moviment amb el suport de l’Ajuntament d’Oliva (Regidories de Festes, de Cultura i Música i de Joventut).

XIQUETS/ES

18.00 h Espectacle infantil DOCTORAS CHIFLADAS al parc de l’Estació. Es tracta d’una divertida història d’extraterrestres amb quatre personatges, música, paròdies, balls, llums i cançons. Les doctores Alfa i Beta, seguides del professor Plutonio, arribaran al planeta Terra per tal de presentar-nos el gran descobriment de l’era, l’androide d’última generació Chipitrona, que vindrà acompanyada pel seu amic Buzz Lightyear. En acabar, els xiquets es podran fer fotos amb tots els personatges. Espectacle obert i gratuït.

ADULTS

23.00 h Musical CHAO CHOCHÍN, amb l’actor i humorista valencià Eugeni Alemany, al parc de l’Estació. Es tracta d’un espectacle homenatge al teatre xinés. CHAO CHOCHÍN recupera la frescor de la revista al més pur estil valencià sense oblidar els somnis trencats d’aquelles vedettes i els d’esta època. Això sí, amb humor, grans veus, molta música, i un puntet picant! Espectacle gratuït.