Salta al contingut

Premsa

S’està procedint a la pintura vial d’encreuaments perillosos de la nostra ciutat

Durant aquestes setmanes s’està procedint, des de la delegació d’Obres i Serveis que dirigeix Blai Peiró, de Projecte-Ciutadans d’Oliva, a la pintura vial en distintes zones que presenten un grau de perillositat elevat o que requereixen d’una actuació per tal de millorar el flux de circulació.

Els llocs on s’està portant a terme la pintura són: L’entrada de la urbanització San Fernando, el Camí Vell de Dénia, el Camí Aigua Blanca, accessos al Sector 5, carrer Assagador de Carro en la zona del Kiko, i l’entrada al nucli antic de la platja per l’Àncora.

D’aquesta forma es tracta de facilitar la circulació, millorant així la seguretat dels usuaris de la via i dels vianants.

S’està procedint al pintat durant la nit per evitar les màximes molèsties possibles a la circulació. A banda, està pintant-se en aquestes dates pel fet que està realitzant el servici una empresa especialitzada en pintura vial i fins que no ha entrat en vigor el pressupost de 2017, que es va encetar en juliol, no es podia dur a terme la contracta.

A més a més, la pròxima setmana començarà el pintat de l’entorn de les escoles per donar així inici al curs amb tot enllestit per la seguretat dels vianants.