Salta al contingut

Premsa

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva presenta la seua campanya de Nadal “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal”

A Oliva ja comença a respirar-se l’ambient nadalenc i només falten uns quants  dies per a  l’encesa de l’enllumenat. Enguany hi ha una connexió entre els comerciants i els clients molt especial, i per això la campanya segueix en aquesta línia sota el lema “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal. Feliç connexió.” Una campanya carregada de premis en què es repartiran 4.000 eur-ACCOS.

Els comerciants començaran a decorar els seus aparadors i entrades amb catifes roges i uns preciosos arbrets de Nadal molt especials, ja que els decoraran els xiquets dels col·legis d’Oliva, una iniciativa que s’ha acollit amb molt d’entusiasme i que connecta els xiquets amb els comerços de la seua ciutat.

Rosa Llopis, la presidenta d’ACCO ens comenta al respecte: “És una iniciativa molt bonica, ja que els xiquets sabran quina botiga exposa el seu arbre, i així podran visitar-lo amb els seus familiars i amics. Una forma fantàstica de connectar  els xiquets amb el Nadal i el seu voltant i, per descomptat, amb la nostra cultura i amb la creativitat”.

La campanya de Nadal d’ACCO compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva. Segons el regidor responsable, Pepe Salazar, “estem molt satisfets de poder donar suport a totes les accions d’ACCO encaminades a promoure el nostre comerç local. Per això, enguany hem incrementat un poc la nostra col·laboració en les activitats nadalenques d’ACCO, amb el finançament de totes les activitats d’animació infantil i també del 50% del cost dels arbrets de Nadal.”

La campanya de l’Associació de Comerciants d’Oliva estarà novament carregada de premis per fer més atractives les compres de Nadal en el xicotet comerç, i és que els 4.000 eur-ACCOS estaran molt repartits, ja que el 23 de desembre se sortejaran 100 premis de 30 eur-ACCOS. Tota una festa en què comptarem amb activitats per als xiquets, animació i com no amb la presència del Pare Noel. El dia 2 de gener se celebrarà l’entrega de 50 premis de 20 eur-ACCOS.

ACCO vol que cada sorteig siga una festa, per això qui ho desitge pot acudir al passeig, sota l’arbre de Nadal.

17 de desembre: Mercat de Nadal

La campanya es complementa amb nombroses accions, com ara el tradicional Mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre en els carrers, Major, Constitució i del Plebà. En aquest mercat es podran fer les compres de Nadal gaudint d’un ambient nadalenc amb música en directe i atraccions per als més menuts. Tindrem el concurs d’aparadors de Nadal que també se celebrarà en Facebook on els usuaris de la xarxa social poden votar pel seu aparador favorit i on un dels usuaris serà premiat per la seua participació.

Els xiquets seran protagonistes amb diverses activitats en diversos punts de la població el dia 23 i amb  l’esperada visita de Pare Noel el dia 24 que recorrerà els carrers  del centre històric fent feliços els més menuts.

Com cada any els associats a la Targeta I-Más Oliva tindran també el seu sorteig de Nadal: un complet cap de setmana de relax per a 2 persones.

Gener començarà amb una nova entrega de premis i el famós Tortell de Reis que, a més de repartir premis, posa en relleu el gran treball tradicional dels nostres pastissers.