Salta al contingut

Premsa

Vicent Jordà elegit nou president de l’Agenda Local 21 d’Oliva

Vicent Jordà és des d’ahir el nou president de l’Agenda Local 21 d’Oliva. Una elecció que es va dur a terme durant el transcurs de l’Assemblea realitzada anit al saló de Plens de l’Ajuntament d’Oliva. L’elecció de Jordà va ser unànime per part de tots els assistents.

El nou president substitueix en el càrrec a Joan Orquín qui ha estat al capdavant d’aquest fòrum ciutadà des de la seua fundació, en octubre de 2008.

Durant l’assemblea d’ahir també es va renovar tota la junta directiva. Paco Tortosa ocuparà la vicepresidència, Mamen García serà la nova secretària i Vicenta Vallcanera ostentarà la vicesecretaria.

Aquest fòrum és l’òrgan que representa el compromís amb el desenvolupament sostenible, i les polítiques dirigides a fer compatible el progrés amb el respecte al medi ambient.

L’objecte del fòrum és coordinar els esforços públics i privats i promoure la participació ciutadana respecte dels assumptes que incidisquen en el territori d’Oliva, especialment d’aquells de competència únicament municipal i que es projecten sobre el desenvolupament econòmic, social i ambiental del municipi.

Poden ser-ne membres qualsevol representant d’associació, empresaris, comerciants i tots aquells ciutadans que manifesten per escrit la seua voluntat de pertànyer-hi.