Salta al contingut

Premsa

Substitució de lluminàries Led a l’entrada nord de la ciutat

El regidor d’Obres i Serveis, Blai Peiró, de Projecte Oliva, informa que ja s’estan canviant les lluminàries a l’entrada nord de la ciutat. S’estan instal·lant unes amb sistema Led, que tindran més potència lumínica i menor consum elèctric.

Després de les actuacions de poda de l’arbrat de la carretera de Gandia i de l’avinguda de València, i del modificat de la grandària dels fanals d’aquest últim carrer, per millorar la il·luminació de la zona, tal com estava previst, han començat ja les feines per canviar les lluminàries de la carretera de Gandia, de Ronda Rebollet, avinguda de València i la zona del Centre de Salut a sistema Led, millorant així la seua eficiència energètica i incrementant la lluminositat.

Les tasques, que han començat hui, dilluns 4 de juny de 2018, han començat per canviar les lluminàries del lateral dret (mirant des de l’entrada nord del poble) de la carretera de Gandia. Les dites lluminàries ja estaran en funcionament hui mateix, a la nit, i progressivament s’anirà ajustant i perfeccionant la seua col·locació.

A més del canvi dels bàculs de les lluminàries en l’avinguda de València ara es procedirà també a canviar-los en la zona de la Ronda Rebollet, disminuint-los l’altura de 6 metres a 4 metres, per tal que, igual com passava en l’avinguda de València, el fullatge de l’arbrat no tape la llum; i també s’incorpora una lluminària enfocant el carril bici per tal de dotar-lo de la il·luminació que requereix per garantir la seguretat dels usuaris. Amb les noves lluminàries Led, s’aconseguirà una potència lumínica de 63 vats en la carretera de Gandia, i de 37 vats en la resta de les zones indicades.

L’actuació, que ja està en execució, és l’última de les previstes en la zona fins al moment, que complementa les ja realitzades amb anterioritat amb la poda de l’arbrat de la carretera de Gandia i avinguda de València, i de millora de la il·luminació en l’avinguda de València.

Les operacions es realitzaran al llarg d’aquesta setmana, del 4 al 8 de juny, sense data exacta de previsió per a la finalització. A causa de les dites tasques, als carrers afectats s’ha senyalitzat la prohibició d’aparcament, per tal que puga desenvolupar-se tot el procés en perfectes condicions.