Salta al contingut

Premsa

Èxit de participació en la XV Trobada de Boixets 2018 d’Oliva

La localitat d’Oliva va acollir ahir diumenge, 28 d’octubre, la XV edició de la Trobada de Boixets Ciutat d’Oliva, en la qual es van donar cita al voltant de 800 boixeteres, que exhibiren els seus laboriosos treballs al públic, a l’edifici del Centre Polivalent.

“Aquesta és una activitat amb molta tradició a la nostra ciutat, i bona prova d’això és la gran participació que tenim any rere any” assenyalava la regidora de Participació Ciutadana d’Oliva, Yolanda Pastor.

A l’edició d’enguany assistiren boixeteres de diversos punts de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya com Castella la Manxa, Galícia, Catalunya, Andalusia o Balears.

La trobada estava organitzada per l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil d’Oliva, amb la col·laboració de la Delegació de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Yolanda Pastor.

Amb motiu de la trobada, ahir diumenge també es va poder visitar l’exposició a la Biblioteca de l’Envic, on el públic en general va contemplar els treballs de boixets realitzats pel col·lectiu de Boixeteres al llarg de tot l’any.

“La valoració de l’esdeveniment és molt positiva, ha estat altíssima enguany, i la jornada ha transcorregut sense cap incident, amb bona organització i amb total normalitat.” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

La regidora vol agrair la seua col·laboració a la Creu Roja d’Oliva, a l’equip de Protecció Civil i a la Policia Local d’Oliva; a l’equip d’electricistes de la brigada municipal la seua dedicació, i a l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil, amb la seua presidenta Maria Tomàs al capdavant, el seu esforç i treball durant tot l’any. A més, cal també agrair a la Fallera Major del poble, i a la seua Cort d’Honor, juntament amb la Junta Central Fallera, la seua presència a l’acte, un any més.