Salta al contingut

Premsa

ACCO presenta la seua campanya de Nadal, amb el lema “Gaudisc el Nadal, visc el comerç de sempre. Estima la teua ciutat!”

A punt d’encendre l’enllumenat nadalenc, l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, es prepara per a la seua campanya de Nadal.

Amb el lema “Gaudisc el Nadal, visc el comerç de sempre. Estima la teua ciutat!”, l’associació sortejarà 12 premis de 300 Eur-ACCOS en la seua campanya nadalenca.

Ja comença a respirar-se l’ambient nadalenc, els comerços s’engalanen per a aquestes dates tan importants per al comerç de proximitat. Estan a punt els arbrets que decoraran les entrades dels comerços, uns arbres de nadal molt especials, ja que els decoraran els xiquets dels col·legis d’Oliva. Una iniciativa que va començar el Nadal de 2017 i que repetim per la bona acollida que va tindre, l’entusiasme dels estudiants i la connexió tan bonica amb el comerç de la ciutat.

Rosa Llopis, la presidenta d’ACCO, ens comenta sobre aquest tema: “Hem decidit repetir l’experiència perquè acabe sent una tradició a Oliva. Que els menuts s’identifiquen amb el comerç de la seua ciutat com una cosa positiva i pròpia, fomentant també la connexió de la seua ciutat amb el Nadal, la cultura, i com no la creativitat. L’any passat van fer veritables meravelles i ens van enviar missatges molt bonics”.

Per al regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, esta campanya és fonamental “dins del calendari promocional d’ACCO, i per diversos motius. En primer lloc i des del punt de vista comercial, per la importància del Nadal pel que fa a les vendes, i en segon, per la seua connexió amb els ciutadans d’Oliva, especialment els xiquets, els ciutadans del futur. És molt important que vegen el comerç local com una part fonamental de la seua vida i del seu poble. Per tant, tot el nostre suport a la campanya, i per descomptat, animar als veïns d’Oliva a comprar els seus regals al comerç local, on sempre els oferiran la millor qualitat i un tracte personalitzat.”

La campanya de l’Associació de Comerciants d’Oliva estarà novament carregada de premis amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç de proximitat. L’associació sortejarà entre les compres realitzades 12 premis de 300 Eur-ACCOS, se celebraran sortejos setmanals amb 3 premis de 300 €. La campanya començarà l’1 de desembre i l’últim sorteig es realitzarà el dissabte 29 de desembre a la plaça de l’Ajuntament.

Nombroses accions es realitzen des de l’Associació de Comerciants d’Oliva. Com cada any, ACCO també organitza el Concurs d’Aparadors de Nadal que també se celebra en Facebook on els usuaris de la xarxa social poden votar pel seu aparador preferit; d’aquesta manera, als premis del jurat se suma un premi més per a un dels comerciants i també un premi de 50 Eur-ACCOS per una de les persones que haja votat per algun dels aparadors.

Com cada any els associats a la Targeta I-Més Oliva tindran també el seu sorteig de Nadal: un complet cap de setmana de descans per a dues persones.
Comptarem amb l’esperada visita de Papà Noel el dia 24, que recorrerà els carrers del centre històric fent feliços als més menuts.

DIUMENGE 16 de desembre. Mercat de Nadal

Com cada any no pot faltar el nostre, ja tradicional, Mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva, que tindrà lloc diumenge, 16 de desembre, als carrers Major i de la Constitució. En aquest mercat es podran fer les compres de Nadal, i es podrà disfrutar d’un ambient amb música en directe i atraccions per als xiquets, per tan sols 1 euro tot el dia, premis i sortejos amb les compres realitzades.

Aquest Nadal “Connecta” amb el comerç d’Oliva!

Tota la informació al web de l’associació www.accooliva.com