Salta al contingut

Premsa

L’alcalde d’Oliva depurarà responsabilitats amb el funcionari que no va seguir les ordres del jutjat ni del propi alcalde per a enviar l’expedient administratiu d’un contenciós.

El Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 4 de València ha imposat a l’alcalde una multa de 800 euros com a màxima autoritat, perquè l’Ajuntament d’Oliva no ha atés diversos requeriments del jutjat per remetre l’expedient administratiu d’un assumpte urbanístic objecte d’un recurs contenciós administratiu. La multa té caràcter personal, de manera que no podrà pagar-se a càrrec del pressupost municipal, i comporta un període d’al·legacions de 3 dies.

L’alcalde ha presentat al·legacions en les quals indica al jutge qui és el funcionari responsable d’enviar la documentació administrativa, així com les diverses comunicacions internes, per escrit i amb justificant de rebut, que el departament de Secretaria General va remetre al dit funcionari, que van des del primer fins a l’últim requeriment del jutjat.

Cal puntualitzar que l’Ajuntament d’Oliva mai s’ha negat a col·laborar amb l’administració de justícia. És més, en rebre l’últim dels requeriments, l’alcalde va instar personalment al funcionari responsable a enviar l’expedient al jutjat. No obstant això, per error es va enviar un expedient que corresponia a la mateixa mercantil recurrent, però d’un altre contenciós.

Per últim, l’alcalde informa el jutge que emprendrà mesures perquè esta situació no torne a donar-se, tant de reorganització interna dels departaments com disciplinàries per depurar les responsabilitats oportunes.