Salta al contingut

Premsa

Oliva celebrarà el dissabte 15 el II Arsenal Remember Festival, dins de la Fira i Festes

El Festival inclourà les actuacions en directe de Jerry Daley, Viceversa, Spanic, Kriss Orue i el Dj Prosonik, i estarà novament presentat per Bartual (Bikinalia)

 

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la segona edició de l’Arsenal Remember Festival, que tindrà lloc el dissabte 15 dins de la programació de la Fira i Festes. Igual com l’any passat, el Festival inclourà les actuacions en directe d’alguns dels representants més destacats dels èxits musicals dels anys 90. És el cas de Jerry Daley, Viceversa, Spanic i Kriss Orue. El Festival comptarà a més amb la participació del Dj Prosonik i la presentació del conegut Bartual, de Bikini Club, i tindrà lloc al parc de l’Estació a partir de les 23.30 h.

La regidora de Festes en funcions de l’Ajuntament d’Oliva, Gemma Fullana, s’ha mostrat molt il·lusionada per l’organització, novament, del Festival Remember: “l’any passat l’Arsenal Remember Festival va ser un dels espectacles que més èxit va tindre, per tant enguany la Fira i Festes havia de tindre també el seu Remember. Moltes persones ens van suggerir que seria millor que tinguera lloc el dissabte, perquè el diumenge és festiu. Així que enguany hem canviat la macrodiscomòbil de Tallarina amb Santi Bertomeu al divendres i el Festival Remember a l’endemà. El meu company Pepe Salazar i després jo mateix, hem treballat molt perquè el Festival i en general tota la fira tinguera almenys la mateixa qualitat de les passades edicions, si no superior, i crec sincerament que ho hem aconseguit. Només em queda agrair tot el seu treball al personal tècnic de l’ajuntament, que s’està esforçant molt perquè la fira resulte tot un èxit, i desitjar-vos a tots que disfruteu de la fira, això sí, amb civisme. També recordar que tots els espectacles són gratuïts i que tenim activitats per a tots els gustos i públics, així que quedeu tots convidats.”

Vos recordem la programació de la Fira i Festes d’Oliva que tindrà lloc del 14 al 16 de juny:

 

PROGRAMA COMPLET FIRA I FESTES OLIVA (14, 15 i 16 de juny)

I NIT DE SANT JOAN (23 de juny) 2019

DIES 14, 15 i 16
FIRA GASTRONÒMICA DE LES ASSOCIACIONS, al passeig de Lluís Vives.
FIRA ARTESANA I MERCAT TEMÀTIC DEL LLAURADOR, al passeig de l’Alcalde Juan Sancho .
FIRA INFANTIL, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives).

 

DIVENDRES 14 DE JUNY

10.00 h Visita del Tio de la Porra a les escoles d’Oliva per anunciar la Fira i Festes 2019.

18.30 h a la parada de taxis, Espectacle Musical Infantil “Robin Hood, la leyenda”. Espectacle obert i gratuït.

19.30 h des de la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), inauguració oficial de la Fira i Festes 2019 a càrrec de les autoritats municipals. La comitiva comptarà amb l’acompanyament de la música de dolçaina i tabal de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva.

20.30 h a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), concert d’Espai Gospel Cor. Espectacle obert i gratuït.

23.00 h al parc de l’Estació (escenari 1), espectacle de Paco Calonge (humorista) i La Década Prodigiosa (actuació musical). Espectacle obert i gratuït.

00.30 h al parc de l’Estació (escenari 2), macrodiscomòbil Tallarina On Tour amb Santi Bertomeu. Espectacle obert i gratuït.

 

DISSABTE 15 DE JUNY

De 10.00 a 14.00 h, al parc de l’Estació, parc infantil aquàtic amb atraccions inflables (gratuït).

De 17.00 a 19.00 h, a la parada de taxis, parc infantil amb atraccions inflables (gratuït).

18.30 h, a la parada de taxis, actuació del grup de rock infantil en valencià “Ramonets”. Espectacle obert i gratuït.

20.30 h, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), espectable d’Art i Dansa. Espectacle obert i gratuït.

22.00 h, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives), concert de la Banda Juvenil de l’Associació Artístico Musical d’Oliva. Espectacle obert i gratuït.

23.30 h, al parc de l’Estació, II Arsenal Remember Festival, amb l’actuació en directe de Jerry Daley, Viceversa, Spanic i Kriss Orue, més la participació del Dj Prosonik i la presentació del conegut Bartual, de Bikini Club. Espectacle obert i gratuït.

 

DIUMENGE 16 DE JUNY

D’11.00 a 14.00 h, a la parada de taxis, jocs infantils estàtics i dinàmics més parc infantil (gratuït).

18.30 h, a la parada de taxis, espectacle infantil “Memphis Circ & Rock”, amb música, ball i acrobàcies. Espectacle obert i gratuït.

20.00, al parc de l’Estació, Final del Festival de la Cançó d’Oliva. Espectacle obert i gratuït.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.

NIT DE SANT JOAN 2019 (DIUMENGE 23 DE JUNY)

23.00 h, correfocs a càrrec del grup Xekeguay Correfocs per l’avinguda de la Verge del Mar. Espectacle obert i gratuït.

24.00 h, a la plaça d’Europa, actuació de l’Orquestra Titanic. Espectacle obert i gratuït.