Salta al contingut

Premsa

El Centre Polivalent acull del 5 al 9 d’agost un curs de Dansa Urbana

El dilluns, 5 d’agost, comença el curs de dansa urbana que ha organitzat els Serveis Esportius Municipals i que s’impartirà amb ballarins d’alt nivell en el Centre Polivalent.

La dansa urbana és una forma d’expressió que mitjançant el moviment, combina diferents tipus de ritmes de carrer sorgits a partir dels anys 70. Els estils que envolta són Hip hop, locking, popping, house dance, breakdance, new style i molts més. Està en continua evolució i fusiona gran quantitat de formes i tipus de ball. És original, lliure, emocional i amb gran càrrega expressiva.

El curs compta a 15 hores de dansa urbana i moderna compreses entre el 5 i el 9 d’agost entre les 18.00 i 21.00 h. I està dirigit a millorar el sentit del ritme, atenció i la concentració, es guanyarà control notori de la musculatura i tonificació. I així mateix, s’estimularà la creativitat i la capacitat de record i memòria en el si de l’expressió corporal, comunicació, socialització, autoestima i pertinença a un grup.

“Des de la Regidoria de Participació Ciutadana donem suport a les activitats que organitzen les associacions i clubs d’Oliva per mantenir ben viu el motor social de la nostra ciutat” assenyalava el regidor Josep Escrivà.

Entre els professors es troben Enric Sanjuan Orquín, ballarí de la companyía IKAIKA Dance Company, premiada com a millor espectacle de dansa sala Russafa de València en la temporada 2018-19, pertany al grup de competició ROOMIES, campions d’Espanya en l’Spain Hip Hop Dance Championship, 3r classificat en ball per parelles en L’Urban Dance Valencia, 1r premi joves promeses La Marina 2019, professor de Comercial Dance i Hip Hop, ballarí d’urbà i contemporàni.

També, Vanesa Martinez: Ballarina d’Adexe i Nau, grup GSHAKERS, Premis Cadena Dial, 40 Primavera Pop i professora en Giros Dance Company; Naim: Ballarí en la compañía Wi Team, 3r premi Switch On Madrid (solista), format en dansa urbana, esdeveniments importants; Paola García: Pertany al grup de competició ROOMIES, i a The KREATORS, amb diversos videoclips, formada en dansa urbana i Balls de Saló i David Trimiño: Ballarí de GSHAKERS, amb shows i presentacions importants, format en Dansa Urbana i professor de Giros Dance Company.

Està previst per al divendres 9 d’agost, que serà l’últim dia del curs, fer a partir de les 20.00 hores un show on els professors i l’alumnat ballen algunes peces, de manera que facen una pràctica de dinàmica de grup, utilitzant els moviments apresos, la creativitat i la posada en escena.