Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprova el Pressupost Municipal de 2019

El Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha donat llum verda al Pressupost Municipal 2019. Aquest fet permetrà iniciar els plans de reestructuració i reforç en personal, millora de serveis i el pagament a proveïdors.

El pressupost ascendeix a un total de 22.560.000 euros, en ingressos i en despeses. Respecte a l’any anterior, s’incrementa en 30.000 euros. ‘Som conscients que la seua aprovació arriba tard i que aquest pressupost hauria d’haver estat aprovat ja abans, i més, en tractar-se d’any electoral, ja que es produeix un retard major en haver de constituir-se el nou equip de govern’ assenyalava la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell.

Pel que respecta als ingressos, pràcticament es manté la seua previsió respecte a l’any 2018.

En el capítol de despeses, el major increment es produeix en la partida de personal, que experimenta un increment de 632.950 euros, equivalent al 5.49%. Aquest increment es justifica per l’aplicació del 2.5% d’increment previst pel Reial Decret llei 24/18 per a l’exercici 2019.

Així mateix, aquest govern va establir com a prioritari reforçar els departaments de RRHH, Contractació i Urbanisme. Per aquesta raó, s’ha consignat les tres places completes (tècnic de contractació + 2 administratius) que figuraven en  ‘encomandes de gestió’ amb un cost total de 139.000 euros.

La comparativa entre el pressupost de 2018 i 2019 en ingressos i despeses és la següent: